همه چیز درباره فیلر زیر چشم

ساخت وبلاگ

یکی از راه های رفع تیرگی زیر چشم و فرو رفتگی آن، تزریق فیلر زیر چشم است که می تواند چروک های سطحی و عمقی دور چشم را کاهش دهد. این فرو رفتگی ها در زیر چشم بین سن 20 تا 30 سال ایجاد می شود و پس از آن این فرو رفتگی ها و چین و چروک ها عمیق تر خواهند شد. در نتیجه بیشتر پزشکان توصیه می کنند که تزریق ژل زیر چشم قبل از سن 30 سالگی انجام شود.

مزایای تزریق ژل زیر چشم

  • تزریق فیلر بدون درد و خطر می باشد.
  • تزریق ژل زیر چشم نیازی به بستری شدن بیمار در بیمارستان یا کلینیک ندارد و یک روش غیر تهاجمی محسوب می شود.
  • انجام تزریق فیلر چشم معمولا بیش‌ از 30 دقیقه طول نمی‌ کشد و سریعا انجام می گردد.
  • تاثیرگذاری ژل زیر چشم سریعا در صورت مشاهده می شود.
  • هنگامی که شخص از نتیجه تزریق ژل چشم خود ناراضی باشد پزشک متخصص ترمیمی سوختگی و جراحی پلاستیک، می ‌تواند نتایج را بازگرداند.
  • این راه می‌ تواند فرورفتگی های اطراف ناحیه چشمی را پر کند و سبب ایجاد ظاهری نرمال تر شود.

بیشتر بخوانید: فیلر چانه

ماندگاری فیلر زیر چشم چقدر است؟

ماندگاری ژل تزریق شده به زیر چشم به عوامل مختلفی مانند برند فیلر، کیفیت فیلر و خصوصیات فردی بیمار بستگی دارد. اما به کل ماندگاری تزریق‌ فیلرها زیاد نیست و به طور معمول ما بین ۶ الی ۱۸ ماه است.

بیشتر بخوانید: فیلر لب

اقدامات پیش از تزریق ژل زیر چشم

در روزهای قبل از تزریق فیلر، مراجعه کننده نباید الکل یا داروهای رقیق‌ کننده خون مثل وارفارین و آسپرین استفاده کند. پیش از شروع تزریق پزشک متخصص باید ناحیه محل تزریق را ضدعفونی کند تا امکان خطر عفونت کاهش یابد.

عوارض جانبی تزریق ژل زیر چشم

فیلر زیر چشم هم مانند سایر تزریقات و اقداامت درمانی ممکن است عوارضی داشته باشد که باعث می شود بیمار در مراجعه اول درباره آن از پزشک متخصص سوالاتی کند. لازم به ذکر است که اگر تزریق فیلر در شرایط مناسب و با برند فیلر خوبی توسط یک پزشک متبحر انجام شود، عوارض و خطرات فیلر چشم زیاد نخواهد بود و فقط امکان دارد فرد دچار کمی کبودی، تورم یا ناراحتی در ناحیه تزریق شود.

تورم یا کبودی پس از تزریق ژل زیر چشم در روزهای ابتدایی طبیعی و نرمال می باشد، اما اگر این علائم بیش تر از این زمان طول بکشد به نشانه خطر تلقی خواهد شد.

همینطور عوارض تزریق فیلر زیر چشم وقتی خطرناک خواهد شد که انجام تزریق به صورت تصادفی به اعماق عروق خونی انجام ‌گردد و باعث پارگی عروق شود. با این حال که احتمال رخداد این مورد بسیار کم است اما می توان برای جلوگیری از آن تزریق را با کانولا انجام داد. 

منبع: zibaieclinic.ir

سالم باش...
ما را در سایت سالم باش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سالم باش salembash بازدید : 56 تاريخ : چهارشنبه 22 شهريور 1402 ساعت: 19:30