آیا با عوارض عمل اسلیو معده آشنا هستید؟

ساخت وبلاگ

یکی از رایج ترین جراحی های لاغری که امروزه طرفداران زیادی نیز پیدا کرده است، عمل اسلیو است که افراد با چاقی مفرط برای لاغری سریع خود به آن رجوع می کنند. این جراحی در کنار تمام مزایایی که دارد، ممکن است برخی عوارض را نیز شامل حال افراد کند. اما این عوارض کدام اند و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد؟

عمل اسلیو معده چیست و چگونه انجام می شود؟

عمل اسلیو معده نوعی عمل لاغری است که برای کاهش وزن افراد مبتلا به چاقی مفرط مورد استفاده قرار می گیرد. در طی این عمل که آن را با نام اسلیو گاسترکتومی نیز می شناسند، بخش بزرگی از معده که حدود 80 درصد از آن می باشد بریده و از بدن خارج می شود.

عمل اسلیو معده تحت بیهوشی عمومی و به روش لاپاراسکوپی انجام می شود. به این صورت که پزشک بعد از بیهوش کردن فرد، با ایجاد برش های کوچکی روی شکم و وارد کردن ابزار مخصوصی مانند لاپاراسکوپ جراحی را انجام می دهد. با کاهش حجم معده، مقدار غذای مصرفی فرد هم به شدت کم شده و در نتیجه بعد از مدتی کاهش وزن اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: جدیدترین روش جراحی لاغری کدام است؟

عوارض عمل اسلیو معده

در ادامه قصد داریم تا شما را با مهم ترین عوارض اسلیو معده آشنا کنیم:

نشت در خط منگنه: در حین جراحی بعد از برش زدن معده، معده جدید با استفاده از ابزار خاصی به نام استاپلر که دو ردیف منگنه های فلزی از خود به جای می گذارد دوخته می شود. اگر این عمل به درستی صورت نگیرد و یا به منظور کاهش هزینه از منگنه های خوبی استفاده نشود ممکن است خط منگنه نشتی پیدا کرده و موجب بروز عفونت، التهاب و آبسه شود.

تنگی معده: یکی از جدی ترین عوارض عمل اسلیو معده، تنگ شدن معده است. زمانی اتفاق می افتد که دهانه معده ملتهب و مسدود شده و از ورود غذا به روده و معده جلوگیری کند.

کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در بدن: یکی از شایع ترین عوارض عمل اسلیو معده کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در بدن است. چرا که بعد از عمل و با کاهش غذای مصرفی فرد، بعد از مدتی ممکن است به دلیل مصرف ناکافی مواد مغذی بدن دچار کمبود ویتامین ها و مواد معدنی شده و فرد به سوء تغذیه مبتلا شود. رژیم مناسب بعد از عمل اسلیو معده برای جلوگیری از این کمبود مواد معدنی ضروری است.

افتادگی پوست: بروز این عارضه که معمولاً در پی کاهش وزن های شدید اتفاق می افتد به سن، کشسانی پوست فرد و سن او بستگی دارد.

خونریزی در منگنه: احتمال بروز خونریزی در خط منگنه، بسیار کم و حدود یک درصد است. در صورت بروز این عارضه معمولاً می توان بدون نیاز به جراحی دوباره خونریزی را کنترل کرد.

منبع: weightlossurgery.ir

سالم باش...
ما را در سایت سالم باش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سالم باش salembash بازدید : 28 تاريخ : چهارشنبه 15 آذر 1402 ساعت: 16:11