ایمپلنت دیجیتال چیست؟ مزایا و معایب ایمپلنت دندان دیجیتال

ساخت وبلاگ

کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال به استفاده از فناوری هدایت شده توسط کامپیوتر در برنامه ریزی و قرار دادن ایمپلنت دندان اشاره دارد. برخلاف روش‌ های سنتی ایمپلنت که بر اندازه‌ گیری‌ ها و قالب گیری دستی و مدل‌ های فیزیکی تکیه می‌ کنند، ایمپلنت‌ های دیجیتال از نرم‌ افزارهای پیشرفته و تکنیک‌ های تصویربرداری برای ایجاد یک برنامه درمانی دقیق متناسب با آناتومی دندانی منحصر به فرد هر بیمار استفاده می‌ کنند.

این فناوری، دندانپزشکان را قادر می سازد تا به دقت و قابلیت پیش بینی بیشتری در کاشت ایمپلنت دست یابند که در نهایت منجر به نتایج بهتری می شود.

مراحل کاشت ایمپلنت دیجیتال به چه ترتیبی است؟

فرآیند کاشت ایمپلنت دیجیتال شامل چندین مرحله اصلی است که عبارتند از:

برنامه ریزی دیجیتالی درمان

دندانپزشک با استفاده از نرم افزارهای تخصصی، تصاویر دیجیتال را تجزیه و تحلیل کرده و یک طرح درمانی مانند تعیین اندازه، موقعیت و زاویه مناسب کاشت ایمپلنت برای هر مورد جداگانه ارائه می دهد.

ساخت گاید و راهنمایی پانچ برای جراحی پیچ

دندانپزشک جراح پس از نهایی شدن طرح درمان، باید یک راهنمای پانچ جراحی ایجاد کند. این راهنما یک الگوی سفارشی است که بر روی دندان ها یا لثه های بیمار در طول عمل کاشت ایمپلنت قرار می گیرد. اینکار موقعیت دقیق ایمپلنت را طبق برنامه درمان دیجیتال تعین می کند.

کاشت ایمپلنت دیجیتال

دندانپزشک از گاید به عنوان مرجع در طول عمل کاشت ایمپلنت استفاده می کند. این راهنما کمک می کند تا از قرارگیری و زاویه بندی دقیق ایمپلنت اطمینان حاصل شود و پیچ در محل تعیین شده به خوبی قرار بگیرد.

نصب تاج دائمی دندان

پس از جوش خوردن و پیوند پایه ایمپلنت ها با استخوان فک، نوبت به نصب تاج و پروتز دندان است. تاج با توجه به اسکن های گرفته از دهان ساخته می شود.

مزایای ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت های دیجیتال مزایای زیادی به همراه دارند که شامل موارد زیر هستند؛

  • افزایش دقت
  • درمان متناسب با شرایط بهبود
  • کاهش زمان درمان

عوارض ایمپلنت دیجیتال شامل چه مواردی می شود؟

در حالی که ایمپلنت های دیجیتال مزایای متعددی را ارائه می دهند، اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که عوارض جانبی احتمالی را نیز به همراه دارد. این عوارض شامل موارد زیر هستند:

  • بروز عفونت بعد از کاشت ایمپلنت
  • شکست ایمپلنت به دلیل بروز عفونت یا جوش نخوردن پیچ ایمپلنت دیجیتال
  • وارد شدن آسیب عصبی در هنگام جراحی
  • بروز واکنش های آلرژیک

منبع: bestdentists.ir

سالم باش...
ما را در سایت سالم باش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سالم باش salembash بازدید : 16 تاريخ : پنجشنبه 21 دی 1402 ساعت: 20:38